QOA مستقر در مونیخ در حال آماده شدن برای اولین بار است که یک محصول شکلاتی را به بازار عرضه می کند که 100٪ بدون کاکائو باشد.
همچنین اکنون با 6 میلیون دلار سرمایه اولیه در یک دور سرمایه گذاری به رهبری Cherry Ventures با مشارکت 50years، World Fund، Nucleus Capital، Trellis Road، Pioneer Fund و Tet Ventures پشتیبانی می شود.
این شرکت در سال جاری شروع به کار کرد و توسط تیم خواهر و برادر Drs. سارا و ماکسیمیلیان مارکوارت سارا مارکوارت یک شیمیدان مواد غذایی با تخصص در شکل گیری طعم است، در حالی که ماکس مارکوارت یک دانشمند مواد و اکنون سه بار کارآفرین است.
صنعت شیرینیسازی شکلات در سال 2020 بیش از 208 میلیارد دلار ارزش داشت و بزرگترین بخش صنعت در ایالات متحده است. برای تمرکز روی آن در حال حاضر، تا 50 درصد از عرضه فعلی کاکائو به دلیل عوامل بیماری زا و تغییرات آب و هوایی در خطر است و کاکائو هم در جنگل زدایی و هم در کار اجباری کودکان نقش دارد.
مکس مارکوارت به TechCrunch گفت: «تامین غذای ما به دلیل نحوه غذا خوردن ما در خطر است. ما شکلات را دوست داریم، اما متوجه شدیم که برخی از خطرات پایداری وجود دارد و میخواهیم کاری در مورد آن انجام دهیم تا بتوانیم در آینده آن را داشته باشیم.
شرکتهایی مانند کالیفرنیا کالچرد و وویجر فودز نیز با استفاده از روشهای مختلف شکلاتهایی بدون کاکائو تولید میکنند. در همین حال، QOA یک فرآیند تخمیر را توسعه داد که از محصولات جانبی طبیعی سایر فرآیندهای تولید مواد غذایی برای مواد پایه خود استفاده می کند. او گفت سپس از میکروباکترهای اختصاصی و تشکیل طعم برای ایجاد یک محصول گیاهی که بافت و طعم شکلات را تقلید می کند، اما بدون هیچ گونه افزودنی مصنوعی استفاده می کند.
فرآیند تخمیر این شرکت را قادر میسازد تا سال 2035 تولید خود را افزایش دهد و بتواند محصولات خود را برابر یا کمتر از قیمت شکلات سنتی قیمتگذاری کند. در واقع، مارکوارت پیشبینی میکند که در آینده، بازار شکلات دارای دو رکن خواهد بود: نیمی که محصولات انحصاری و گرانقیمتی است که با کاکائو معمولی ساخته میشوند و دیگری محصولات QOA.
QOA امسال بخشی از Y Combinator بود و توانست کیت تست محصول خود را راه اندازی کند تا مردم بتوانند از 9 گزینه نمونه برداری کنند. Marquart انتظار دارد اولین محصول QOA را در سال 2022 در بازار داشته باشد و بودجه جدید برای ساخت اولین مرکز تولید آزمایشی آن در مونیخ به منظور تکمیل واحدی که در سوئیس دارد و استخدام خواهد شد.
مارکوارت گفت که این شرکت در حال مذاکره با اولین مشتریان تجاری خود است و انتظار دارد به زودی برخی از قراردادهای کوچکتر را ببندد.
وی افزود: «پس از آن، سری A خود را دنبال خواهیم کرد تا بتوانیم خطوط تولید بزرگتری بسازیم.»